top of page

VI KJØPER BILEN DIN!

KJØP ELLER FORMIDLING - HVA PASSER BEST FOR DEG?

ØNSKER DU Å SELGE BILEN?

Hos Auto E39 får du en konkurransedyktig innbyttepris. Vi er alltid prisorientert i markedet, og sikrer deg som kunde at du får riktig pris for bilen. Lenger nede på siden kan du lese mer om kommisjonssalg om du syns det kan være et alternativ. Dette er spesielt gunstig for de som har biler i høyere prisklasser.

 

VÅR KOMPETANSE

Auto E39 er en aktør som ønsker å tilpasse seg det aktuelle bilmarkedet så godt som mulig. Våre ansatte har jobbet med el-bil siden 2012, og har mye erfaring, spesielt med Tesla sine modeller. Import av tyske premiumbiler er også noe vi har mye erfaring med, men det markedet er ikke så aktivt som det var tidligere. Uansett kan det være gull å finne på litt eldre modeller. Kontakt oss gjerne om du har spesielle ønsker til din nye bil!

INNBYTTE OG OPPKJØP

Innbytte er den mest vanlige metoden vi benytter for å få nye biler inn til lager. Her sikrer vi deg som kunde at du får riktig pris for bilen din, og at vi er en transparent bedrift på hva slags pris vi kommer til å selge bilen din for til ny eier. Husk at når du leverer inn en bil til innbytte hos forhandler, så tar vi hele risikoen i etterkant. Rent oppkjøp er også mulig - send oss gjerne en epost så får du et tilbud på oppkjøp av akkurat din bil.

ae39.jpg

Auto E39 har hovedvekt på egeneide biler, og forsøker alltid å gi deg som kunde riktig innbyttepris. 

 

Har du en bil du vil selge, send regnr, km.stand og øvrige relevante opplysninger, så gir vi deg et uforpliktende tilbud tilbake.
 

SALG I KOMMISJON:

Car Key

Kartlegging

Dersom du ønsker å selge bilen din via forhandler så er første steg en kjapp samtale for å avklare hva du forventer å få for bilen din. Vi blir også enige om provisjoner og andre føringer som skal ligge til grunn for salget.

2

Avtale

Når du har fått signert avtale med Auto E39 for salg av bil, da kan du komme innom å levere bilen til oss. Vi kan også hente bilen hjemme hos deg om det passer bedre. Deretter tar vi full klargjøring, proffe bilder, og bilen blir lagt ut for salg.

3

Salgsfase

Når vi har funnet en kjøper på bilen din - la oss si det har tatt ca. 10 dager. Da kan vi kjøpe deg ut fra hele bilen, slik at du slipper reklamasjoner i etterkant. På denne måten slipper vi å binde opp unødvendige kapital, og du som kunde får en bedre pris for bilen.

3

1

bottom of page